Olimpiada abonamentelor s-a lasat cu o excursie la Moeciu si o ploaie de premii

Știm că toamna se numără bobocii, dar iarna aduce roadele după o perioadă de vânătoare a abonamentelor.

Așadar, EuroGsm și-a premiat cei mai silitori angajați și i-a trimis la distracție fix în mijlocul unui peisaj de vis: la Moeciu.

Pentru cei mai puțini obișinuiți cu zona, vă putem asigura că nu au lipsit distracția, aerul curat și aventurile în inima munților. Se întâmplă frecvent ca aici, la EuroGsm, olimpicii abonamentelor să aibă parte de o răsplată pe măsura eforturilor lor. Competiția a fost acerbă, însă doar cei mai buni pot câștiga.

Astfel, echipele Locomotiva Reșița, SB Dream-Team Sibiu 2, Excellenza Hunedoara1 și Puterea Centrului Iași au plecat la munte alături de coordonatorii lor.

Colegii din magazinele clasate pe locurile 2-4 și 5-8 din fiecare grupă au primit câte două zile, respectiv o zi, de concediu. Așadar, nimic nu a rămas nerăsplătit.

A, să nu uităm să vă povestim despre tombolă: toate magazinele clasate pe locurile 1-21 în fiecare grupă au intrat într-o tragere la sorți care a avut ca premiu abonamente la Electric Castle 2016. Câștigător a ieșit magazinul EuroGsm din Caransebeș. Colegii de acolo au primit cu toții abonamente la celebrul festival clujean ținut pe meleagurile comunei Bonțida. Am mai avut și secțiune specială dedicată eurosprinterilor care au reușit cele mai mari volume de abonamente. Ei s-au ales cu câte un smartphone pentru această performanță.

Felicitări tuturor!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *