Cinci sfaturi. Interviu la EuroGsm

Interviul de selecție profesională devine pentru multe persoane un factor de stres. Ne întrebăm adesea care este raţionamentul din spatele întrebărilor adresate de intervievator şi care ar fi răspunsul cel mai potrivit.

În EuroGsm lucrurile sunt simple în această privință. Iată 5 aspecte care te vor ajuta să faci parte din echipa noastră.

  • Seriozitatea

În primul rând, acordăm o atenţie deosebită seriozităţii cu care viitorii noștri colegi tratează interviul stabilit cu noi. Prin urmare, te sfatuim să vii la timp la interviurile noastre, iar in situațiile în care nu reusește aceste lucru, nu abandona, noi apreciem  daca ne informezi cu privire la anularea sau reprogramarea interviului.

Motivul pentru care noi ținem la acest aspect  este faptul că denotă, încă de la început, responsabilitatea persoanei faţă de acţiunile sale, cat şi respectul faţă de ceilalţi.

  • Onestitatea

Un alt sfat care te va ajuta să faci parte din echipa noastră este să fii natural şi onest cu noi. O relatare sinceră a activităţii profesionale şi a rezultatelor obţinute, chiar şi a celor care au fost mai puţin favorabile, îți vor aduce numai avantaje.  În  schimb, încercarea de a înfrumuseţa artificial CV-ul duce la reducerea credibilităţii, iar  competențele dovedite pot fi trecute cu vederea, în ciuda  dorinței tale de a face parte din echipa noastră.

Aceste acțiuni sunt  importante pentru noi doarece sunt congruente cu valorile noastre. Responsabilitatea, respectul şi integritatea formează valorile centrale ale culturii noastre organizaţionale, astfel urmărim, de la primele contacte, gradul în care acestea se regăsesc în comportamentul tău.

  • Iniţiativa

Totodată, îți recomandăm să fii curajos.  Inițiativa ta de a ne adresa întrebări pertinente  denotă interesul manifestat faţă de job, dar şi dorinţa ta de a explora şi a afla noi lucruri.  Nouă ne plac persoanele dornice în a afla noi informații.  De altfel, ne definim printr-o cultură organizaţională a învăţării şi a explorării, o cultură unde oamenii îşi dezvoltă continuu capacitatea de a crea rezultatele pe care şi le doresc cu adevărat şi unde învaţă pentru a deveni buni profesionişti. Astfel, orientarea spre învăţare şi dezvoltare sunt  alte cuvinte cheie care descriu profilul căutat de noi.

  • Coerenţa răspunsurilor

Stim ca interviurile  duc uneori  la un nivel crescut de emotivitate, de aceea,  un alt sfat chei  pe care ți-l oferm  este  relaționat cu relevanța și coerența răspunsurilor tale. Cu alte cuvinte, apreciem răspunsurile care sunt clare, cu exemple relevante, menţinute în sfera discuţiei.

In sensul acesta, ai putea sa iti pregatesti de acasa o scurta prezentare a experientei tale si a atuurilor care te recomanda pentru a te angaja la noi.

  • Atitudinea pozitivă

Entuziasmul este de cele mai multe ori molipsitor, astfel, nu avem cum să nu apreciem atitudinea ta pozitivă şi deschiderea manifestată față de  conversaţia cu noi. Poate acesta este cel mai important element pe care il urmarim la viitorii nostri colegi.

Urmează acești cinci pași cheie atunci când te hotărăști să faci parte din echipa EuroGsm și garantat ne vei cuceri.

PS:  Și un ultim  pont pentru a ne cuceri. Nouă ne place mult să ne jucam, astfel roll-play-ul nu va lipsi din interviurile noastre. Așa cum am menționat mai sus, fii curajos, intră în rol și  arată că știi si tu sa te joci.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica GDPR