Destinatii exotice pentru performerii EuroGsm. Galerie FOTO

În EuroGsm, prețuim spiritul de echipă, dar și competiția. Din acest motiv, avem mereu concursuri care să ne impulsioneze să fim din ce în ce mai buni și să avem rezultate din ce în ce mai bune. Așa se face că în toiul iernii, patru dintre colegii noştri s-au ales cu un loc călduros… la mare. Și nu oriunde, de-a dreptul la Cabo Verde!

Cum? În perioada noiembrie 2015 – ianuarie 2016, echipa de vânzări EuroGsm a participat la concursul “Jump on Demand”, iar cei mai buni vânzători de servicii și smartphone-uri din reţea au câștigat câteva zile splendide într-un loc exotic.

Generoși, ne-au împărtășit câteva impresii de acolo:

„Cabo Verde, Africa… cea mai frumoasă experienţă pe care am trăit-o!
A fost grozav să fac parte dintr-o echipă de 200 de învingători, din diferite țări ale lumii. Am petrecut trei zile absolut fantastice, în locuri de vis, unde nu aş fi putut ajunge niciodată pe cont propriu. Organizarea a fost super, cu jocuri de echipe – în care am avut ocazia să colaborăm cu vorbitori de limbi străine de care nici nu auzisem.

Cred că orice angajat ar trebui să dea tot ce are mai bun în el pentru ca, la un moment dat, să aibă parte de o astfel de experienţă. Şansele sunt absolut egale pentru toată lumea.”

Cabo Verde a fost o experienţă de neuitat.
Atmosfera, peisajele, evenimentele, ritualul african, dansurile, cultura lor, ospitalitatea, curiozităţile culinare, briza oceanului… sunt doar câteva dintre elementele care m-au impresionat.

A fost o aventură! Am călătorit cu şapte avioane în total… schimbare de rută de ultim moment… avion şi check-in dedicat echipei Jump on Demand… formaţie şi masă întinsă încă din aeroportul Cabo Verde… primire şi complex turistic la care nu se poate reproşa absolut nimic! Program foarte bine organizat, cine festive, muzică şi voie bună – în doar câteva cuvinte!
O organizare perfectă, într-o destinaţie de vis, cu nişte colegi minunaţi – reţeta unei vacanţe ideale! Mai vreau astfel de evenimente!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica GDPR