Electric Castle – charged by EuroGsm

Ne place muzica bună, oamenii frumoşi şi atmosfera de festival.

Aşadar, am participat încă de la prima ediţie la unul dintre cele mai renumite festivaluri din România – Electric Castle. Şi pentru că ştim cât de neplăcut este atunci când rămâi fără baterie la telefon sau action camera, am împărţit doze de electricitate în fiecare zi pentru ca distracţia să nu se oprească, iar participanţii să poată profita din plin de fiecare moment.

Standurile Charging Points by EuroGsm au crescut de la an la an, ajungând de la o capacitate de 28 de prize în 2013 la aproape 600 în 2016. În urma unei înregistrări prealabile, pe baza unui cod unic de înregistrare, oricine îşi putea lăsa device-ul la încărcat pentru ca apoi să continue să imortalizeze cele mai amuzante momente, să filmeze concertele preferate sau să îşi găsească prietenii în festival.

Pentru a acoperi o arie cât mai mare din festival, anul acesta au fost disponibile 3 locaţii de încărcare, deschise non-stop: lângă petrecăreţii de la Booha Mansion, la Castel şi în Camping, lângă somnoroşi.

Pe lângă serviciul de încărcare, anul acesta participanţii care nu se puteau despărţi nicio clipă de device-urile preferate, aveau posibilitatea de a achiziţiona un acumulator extern de urgenţă de la standul Booha Mansion. În momentul în care acesta era descărcat, putea fi predat la unul dintre standuri, primind la schimb altul încărcat.

Ne bucurăm să ştim că am contribuit la energia festivalierilor şi în acest an şi că la finalul evenimentului, device-urile încărcate de noi au fost pline de amintiri electrice.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica GDPR