Festivalul International de Film Transilvania (TIFF)

În fiecare sfârşit de primăvară, Festivalul Internaţional de Film Transilvania reuneşte lungmetraje din întreaga lume, spre deliciul cinefililor.

Evenimentul a devenit un punct de referinţă pe harta evenimentelor importante din regiune, dezvoltându-se de la an la an.


Pe lângă o gamă variată de filme, participanţii mai au la dispoziţie concerte, expoziţii şi alte activităţi culturale.

Evenimentul nostru preferat din participarea la TIFF din acest an, a fost Weekend la Castel. Într-o zi însorită, caldă şi prietenoasă, am ajuns la Castelul Banffy, unde de-a lungul zilei au avut loc o mulţime de workshop-uri şi activităţi amuzante pentru copii. Aici, cei mici şi cei mari au putut să imortalizeze ziua printr-un colaj de fotografii instant. Împreună cu prietenii de la Play Photobooth, le-am pus la dispoziţie participanţilor o serie întreagă de accesorii pentru fotografii: urechi de pisicuţă, măşti de supereroi, mesaje amuzante, coroniţe de zâne, ochelari coloraţi şi multe altele.
Suntem bucuroşi să contribuim la experienţele oferite participanţilor, dar şi la dezvoltarea evenimentului, fie că este vorba de un weekend la Castel, unde cei mici au ocazia de a surprinde magia acelor zile, fie că este vorba de concursuri cu premii.

Credem în importanţa susţinerii evenimentelor culturale de acest fel, în implicarea în comunitate şi în oferirea unor experienţe unice publicului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica GDPR