Internship la EuroGsm

Indiferent de ce specializare sau industrie vorbim, o carieră de success este o călătorie care are ca scop acumularea unei experiențe bogate. Te invităm să-ți începi această călătorie, printr-un program de internship, alături de noi.
În anul 2017, compania EuroGsm deschide 100 de poziții de internship și de practică pentru tinerii care doresc să exploreze dinamica și realitatea din mediul organizațional.

De ce un internship la noi?

Programele noastre de internship își propun un schimb de experiență în ambele sensuri. Astfel, oferim unui mediu de învățare structurat, cu experiențe bogate care să ajute la dezvoltarea profesională și personală a viitorului angajat. Dar în același timp apreciem bagajul de cunoștințe și informații aduse de către proaspeții interni.

Pe parcursul stagiilor de internship, internii au ocazia să lucreze alături de un mentor pe toate proiectele din departamentul pentru care optează.

Totodată, deoarece mediul unei companii nu este lipsit de diversitate iar procesele diferă de la un departament la altul, internii au posibilitatea să-și realizeze internshipul în mai multe departamente din cadrul companiei. În acest fel este mai ușor de identificat poziția și activitățile care sunt congruente cu interesele fiecăruia.

Feedback este un instrument de dezvoltare atât pentru o persoană cu experiență, și cu atât mai mult pentru o persoana care se află la început de drum. De aceea, feedback-ul constant și îndrumările din partea mentorul vor face parte din pregatirea persoanelor care vor inta în programul de internship.

Așteptam cu interes aplicațiile voastre la adresa cariere@eurogsm.ro