Meet de future you alaturi de Centru de Cariera UBB si EuroGsm

Deciziile cu privire la carieră și traseul profesional au fost dintotdeauna mai dificile, în special, dacă te afli la început de drum. Deseori ne întrebăm care ar fi direcția cea mai potrivită spre care să ne îndreptăm sau care este job-ul care ni s-ar potrivi cel mai bine. De aceea, experiențele de învatare și îndrumarea primită din partea celorlalți devin factori importanți care ajută la orientarea în carieră.

În data de 15 martie 2017, alături de echipa Centrului de Carieră al Univeristătii Babeș-Bolyai, EuroGsm a participat la un eveniment, Meet the Future You, organizat cu scopul de a oferi studeților exemple și sfaturi din partea profesioniștilor din diferite domenii.
Astfel, colegii noștri au avut plăcerea de a impărtași participanților din experiența și traseul lor profesional.

Adelina, consultant vânzări și trainer în cadrul companiei, le-a povestit studenților despre activitatea în vânzări, provocările acestui job, precum și pașii pe care i-a urmat în cariera sa pâna în prezent. Adelina a început cariera în EuroGsm având funcția de agent teren. În scurt timp, după 4 zile, s-a alăturat echipei din magazin pe poziția de consultant. După un an, a devenit trainer în cadrul proiectului KickStart.

Colega noastră Violeta, pe partea de HR, a absolvit masterul de Resurse Umane și Sănătate Organizațională în urmă cu doi ani. Iar, în prezent, gestionează procesul de onbording din cadrul companiei, fiind implicată și în proiecte de dezvoltare dedicate angajaților. Violeta a avut posibilitatea de a povesti despre complexitatea proceselor dintr-un departament de HR, dezvăluind studenților tainele acestui domeniu. Un proiect drag ei este proiectul KickStart, astfel, participanții au avut oportunitatea de a afla cum se derulează un proces de onbording, începând de la momentul angajării până la momentul în care noul coleg devine independent în activitatea sa.

De asemenea, colegii nostri au avut prilejul de a vorbi studenților și despre programele de internship din cadrul companiei și proiectele în care aceștia se vor implicat pe parcursul stagiului.
Încă o dată, ne-a făcut plăcere să participăm la acest eveniment și îi mulțumim echipei de la Centru de Carieră Babeș-Balyai pentru invitație. Vom participa cu drag și data viitoare!

 

Testimoniale

„Acestă întâlnire a reprezentat pentru mine o nouă provocare în experiența mea profesioanală. A fost pentru prima dată când am prezentat în fața unui public așa de larg. Am povestit multe despre experiența mea în echipa EuroGsm, despre activitatea în vânzări, provocările acestui job și despre cum am ajuns de la agent de teren la trainer în cadrul companiei. Am avut emoții foarte mari, însă sunt convinsă că acest lucru va aduce un aport important la dezvoltarea mea.
Vreau să le transmit tuturor celor care doresc o carieră de succes, să aveți multă încredere în voi, ambiție, curaj și devotament în ceea ce doriți să realizați pe viitor.”/ Adelina

„A fost o experiență frumoasă să mă aflu alături de studenți, parcă m-am transpus în perioada studenției mele. La fel ca ei, avem 1000 de întrebări la care doream 2000 de răspunsuri.
De aceea, mi-a făcut plăcere să răspund la o parte din cele 1000 de întrebări, să le povestesc despre traseul meu profesional, greșelile pe care le-am făcut și care pot fi cu ușurință evitate dacă sunt conștientizate. Mi-a plăcut să am acest rol de ghid pentru o jumătate de oră în ceea ce privește orientarea lor în carieră și să-i încurajez pe toți cei care se află la început de drum să se implice în cât mai multe experiențe de învățare deoarece în acest fel vor afla care este direcția căutată de ei.”/ Violeta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica GDPR