Noile standuri de incarcare EuroGsm, inaugurate la Electric Castle 2017

Ne amintim cu nostalgie de prima ediţie Electric Castle din 2013, când deja bine-cunoscutul serviciu de phone charging oferit de EuroGsm era alcătuit din 28 de prize.

Partener încă de la prima ediţie a festivalului, ne-am îmbunătăţit în fiecare an serviciul gratuit de încărcare, astfel că, pentru această ediţie, vorbim de o creştere de aproximativ 30% faţă de capacitatea de la ediţia anterioară.

Anul trecut, la cea de-a patra ediţie, participanţii au avut la dispoziţie 4 standuri de încărcare gratuită a device-urilor, în 3 locaţii. Capacitatea totală a celor 4 standuri a fost de aproape 600 de dispozitive, cu mai multe tipuri de mufe: microUSB, iPhone, iPhone 4/4S, USB type C… chiar şi câteva încărcătoare clasice pentru “Nokia cu butoane”  🙂

În acest an, însă, la cea de-a cincea ediţie a festivalului, am hotărât că este timpul pentru un “refresh” al acestui serviciu, care să ofere, pe lângă un număr mai mare de încărcătoare, un serviciu în condiţii de maximă siguranţă, mai rapid, mai accesibil, care să acopere o suprafaţă mai mare din festival. Cele 7 staţii Self charger by EuroGsm au fost amplasate în şapte locaţii diferite, având o capacitate totală de peste 700 de încărcătoare. Pe lângă mufele de încărcare, participanţii au avut la dispoziţie şi prize la care îşi puteau conecta încărcătorul propriu.

„Ne bucurăm să fim, pentru al cincilea an la rând, alături de organizatori şi să încărcăm cu energie din ce în ce mai mulţi participanţi dornici să fie tot timpul conectaţi, să împărtăşească experienţele cu prietenii şi să surprindă momente inedite de distracţie. La fel ca în fiecare an, şi de această dată ne-am propus să îmbunătăţim serviciul oferit şi l-am transformat într-unul self-service. Astfel am asigurat un serviciu rapid, uşor de folosit şi în condiţii de maximă siguranţă, aşa cum ne servim şi clienţii în magazine”, Zoltan Halmai, Director Comercial EuroGsm.

Suntem unul dintre cei mai mari retaileri telecom, cu peste 500 de angajaţi şi o reţea extinsă la 108 magazine în peste 70 de oraşe în cei 20 de ani de existenţă. Aducem mereu pe piaţă cele mai noi tendinţe în domeniul comunicării mobile, asigurăm cea mai variată gamă de accesorii şi o servire rapidă a clienților pentru plata facturilor, abonamente de voce sau date. Din acest motiv, şi serviciile oferite în cadrul parteneriatelor sunt de actualitate, orientate către utilizatori şi în pas cu ritmul alert al vieţii de zi cu zi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica GDPR