Programul KickStart, dublu premiat la Gala premiilor de excelenta in HR

KickStart Sales, un program conceput de EuroGsm, a fost premiat la Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane pentru  unul dintre cele mai valoroase proiecte din cadrul categoriei Recrutare şi Selecţie, dar si mai valoros este faptul ca a primit şi Premiul Special al Juriului pentru Inovaţie.

A 10-a ediţie a Galei organizata de HR Club – una din cele mai prestigioase asociatii din România specializate in domeniul resurelor umane – a avut loc la inceputul lunii aprilie, in Bucuresti. Am aplicat cu încredere şi dăruire cu proiectul nostru KickStart Sales și ne-am întors mândri şi bucuroşi cu două premii recunoscute national  într-o competiţie cu branduri concurente nationale si internationale din diverse industrii. Gala Premiilor de Excelenţă în Resurse Umane este unul dintre cele mai recunoscute evenimente de HR ale anului, de altfel singurul eveniment în cadrul căruia este premiată excelenţa în acest domeniu.

Aceste două premii aduc prestigiu proiectului şi companiei, dar ne şi confirmă faptul că proiectul a avut rezultate bune, susţinute îndeaproape de oamenii care se implică în desfăşurarea sa.

„Greul proiectul a fost dus de formatorii EuroGsm (Magazin Virtual, Centre de formare, Sales Skills) şi de Shop Managerii care au avut persoane în instruire. Însă echipa care a influenţat proiectul e mult mai mare şi se întinde pe mai multe departamente (marketing, vânzări, administrativ). Le multumim tuturor şi împărţim meritul cu ei! ” – a subliniat Alin Negrii, Manager HR EuroGsm.

Programul KickStart Sales, demarat in anul 2016, se desfăşoară pe mai multe etape începând cu un stagiu de pregătire de 3 zile în magazinul virtual menit  să-i ajute pe noii colegi să se familiarizeze cu procedurile, instrumentele şi cultura companiei, continuând cu o perioadă de mentoring într-un centru de formare, cât şi cu un curs de Sales Skills. Programul se încheie printr-un examen de absolvire.

Impactul asupra bussiness-ului este unul major, reducând rata plecărilor în inducţie cu 58%, iar 75% dintre participanţi ating standardul de performanţă în a 5-a lună de activitate. Veniturile generate din creşterea performanţei la nivelul întregului an au fost de 34 mii de Euro.

Programul KickStart Sales vine mai ales în ajutorul angajaţilor noi ca fiind un program foarte bine structurat  care se desfașoară in mai multe etape.

Îţi doreşti să începi o carieră într-un mod profesionist? Intră în echipa EuroGsm şi te susţinem, pas cu pas! Vezi Posturile disponibile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica GDPR