Programul online de microlearning ”Skills Pills” marca EuroGsm

În luna iulie 2018 EuroGsm lansează, în premieră, programul online de instruire intitulat „Skills Pills”, program adresat celor peste 300 de angajați situați pe poziții de vânzări asigurând astfel  oportunități de învățare tuturor membrilor echipei. Programul are la bază ideea de transfer de know-how practic și dezbateri pe studii de caz reale conținutul livrat fiind unul foarte specific iar informația una concentrată atât pe subiecte tehnice legate de procesul vânzării, oferte, tehnici de vânzare dar și pe trainiguri de tip soft skills (comunicare, leadership, problem-solving).

”Prin intermediul acestui program ne dorim ca angajații EuroGsm să devină mai motivați și totodată mai proactivi în soluționarea dificultăților cu care se confruntă la locul de muncă” a declarat Alin Negrii, Manager HR EuroGsm.

Sesiunile de învățare se organizează săptămânal prin intermediul unei platforme moderne de învățare numită BigBlueButton iar durata unei întâlniri este de aproximativ 30 minute. Puternicul său caracter interactiv facilitează crearea unei comunități de învățare prin care fiecare membru al echipei EuroGsm are posibilitatea să participe activ cu idei și exemple concrete din propria activitate.

”Credem cu tărie că învățarea abordată dintr-o perspectivă pragmatică accelerează implementarea conceptelor asimilate având un real impact asupra performanței angajaților și presupune un grad de implicare mentală din partea persoanelor care asimilează o informație. De asemenea, în EuroGsm încurajăm  o cultură de dezvoltare a angajaților bazată atât pe învățare formală cât și informală. Un exemplu reprezentativ în acest sens ar fi programul KickStart Sales, program dublu premiat pentru inovație și recrutare în cadrul Galei HR Club” a mai declarat Alin Negrii, Manager HR EuroGsm.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Politica GDPR